VENDELBO JAMBORETTE 2015

Gruppeaktivitet: Mandag 27/7 2015 formiddag

Vi skal lære hinanden at kende grupperne imellem, blive inspireret af nye aktiviteter og opleve hinandens lejrpladser. Derfor bedes alle grupper forud for lejren om, at planlægge en gruppeaktivitet, som kan afholdes på jeres lejrområde eller alternativt på en lejrvej v. jeres lejrplads. I skal planlægge en aktivitet af ca. 1½ times varighed. Aktiviteten skal kunne rumme jeres egne spejdere + et tilsvarende antal spejdere, dvs. deltager jeres gruppe med 20 spejdere, skal jeres aktivitet kunne rumme 40 spejdere i alt.

I bestemmer selv aktiviteten, om det skal være leg, kreativt eller hvad I ellers kan finde på af spændende oplevelser. Skulle I finde på helt specielle aktiviteter, der kræver lidt økonomisk støtte, kan I skrive til aktivitetsudvalget inden d. 15. juni med en beskrivelse af aktiviteten og den forventede økonomi. I vil herefter modtage en tilbagemelding, om aktiviteten kan rummes indenfor lejrens økonomi.

Aktivitetsperiode 1: kl. 9.00-10.30

Aktivitetsperiode 2: kl. 11.00-12.30

Eksempel på afholdelse af gruppeaktivitet: Jeres spejdere bliver i egen lejr i aktivitetsperiode 1, og I vil få besøg af et tilsvarende antal spejdere (inkl. Ledere). Jeres spejdere besøger en anden gruppe i aktivitetsperiode 2 (inkl. Ledere).

Ved ankomst til lejren, vil I modtage aktivitetsbilletter til jeres gruppe. Det er ikke sikkert at alle spejdere kommer til samme aktivitet, men vi håber at I ledere vil fordele billetterne hensigtsmæssigt mellem jeres spejdere. 

Tilmelding af aktivitet inkl. antal af spejdere og aldersmæssig fordeling senest d. 15. juni 2015. 

Allergiker?

VJ2015 T-shirts m.m.

I samarbejde med TIP TOP Erhverv i Skagen kan Vendelbo Jamborette nu tilbyde dig T-shirts og meget andet med VJ2015-logo. Klik på knappen herunder, og bliv velklædt på Vendelbo Jamborette 2015! (Psst: Det hemmelige kodeord er - jamborette)

Hvem kommer?

Girlguiding Ulster
DDS Barrit Gruppe
Lady B.P, Leudelange, LUX
  DDS 1. Strib Gruppe
  Saltsjö-Boo Scoutkår, SWE
  DDS Strarup Gruppe
KFUM Øster Højest
DDS Norborgspejder
DDS 1. Ry Gruppe
Valbyparkspejderne 
DDS Knud Søhane
DDS Sæbygaard
Sventorp Gruppe, SWE
Furulund Scoutkår, SWE
KFUM Vrå
DDS Lars Kruse
135ème Unite SGP, BEL
  DDS Normannerne
DDS Ferslev Gruppe
DDS Nature's Finest
DDS Storaa Gruppe
DDS Magleby Spejderne
YMCA Sandsvær, NOR

...med flere