VENDELBO JAMBORETTE 2015

Hjælper på Vendelbo Jamborette 2015

Hovedlejr 25/7 til 1/8
Forlejr 22/7 til24/7
Efterlejr 2/8


Hvis du har lyst til at deltage som hjælper, eller du kender nogen, som kunne tænke sig at være med til at gøre netop denne lejr til noget særligt for alle de deltagende spejdere – ja så er det nu du skal reagere.

Det er ikke nødvendigt, at du har været spejder for at deltage som hjælper. Det kræver faktisk ingen forudsætninger. Mange forældre til spejdere vælger at deltage som hjælpere på sådan en lejr, for at opleve spejderlivet på nærmere hold.

Der er brug for hjælpere på alle områder, og der er opgaver for alle, uanset hvad du er god eller ikke god til. Du vil altid være tilknyttet et Jamborette-teammedlem, som kan vejlede dig om, hvordan du skal udføre dine opgaver.

Som hjælper på lejren bor du i eget telt i hjælperlejren og spiser i lejrens kantine. Der er toiletter og brusere til rådighed. Du betaler selv for maden, som koster 80 kr. pr. person pr. dag eller 500 kr. for hele hovedlejren. Hjælperbørn i førskolealderen kan deltage gratis. Deltagelse i forlejr og efterlejr er gratis. Hjælperbetaling betales senest 22/6 (kontonummer oplyses når du er tilmeldt)

Vi er rigtig mange i Jamborette-teamet, som i lang tid har arbejdet med planlægningen af Vendelbo Jamboretten, og vi synes selv, at vi er nået frem til et rigtig godt resultat, og vi glæder os til at være sammen med en masse glade spejdere fra flere lande.

Vil du være med, skal du tilmelde dig her. Du skal give os besked om, hvor mange dage du kan deltage, og hvilket område du vil tilknyttes.

Den 2. august holdes den store hjælperfest på Jamborettepladsen!

Vil du vide mere om hjælperopgaverne kan du altid kontakte mig.

Ses vi?

Spejderhilsen Susanne Kriegbaum

 


Hjælpertilmelding


Betaling

Som hjælper skal du betale kr. 80 pr. dag du er på hovedlejren - dog maks. kr. 500 for hele lejren. Betalingen dækker al forplejning, lejrmærke og tørklæde.
Forlejr og efterlejr er gratis, det samme gælder hjælper-møder og hjælperfest.


Børneattest

Som hjælper på Vendelbo Jamborette 2015 skal du underskrive en samtykkeerklæring om børneattest, hvor du giver dit samtykke til at Det Danske Spejderkorps under tavshedspligt kan indhente oplysninger hos Rigspolitiet, der omhandler evt. lovovertrædelser af Straffeloven vedrørende seksuelt misbrug af børn under 15 år.

Erklæringen finder du herunder. Erklæringen udskrives og udfyldes med dine personoplysninger (husk at skrive dit navn 2 steder på blanketten og som "center" skriver du Vendelbo Jamborette); derefter sender du den til undertegnede; så sørger jeg for at få dem underskrevet af lejrchefen, inden de bliver sendt til Det Danske Spejderkorps.

Administrationsudvalget
Susanne Kriegbaum
Hellevadvej 26
9320 Hjallerup


Børneattest - kan udfyldes online (skal dog udskrives og underskrives)
Eksempel på udfyldt attest (de felter du skal udfylde er markeret med en gul ramme)

Allergiker?

VJ2015 T-shirts m.m.

I samarbejde med TIP TOP Erhverv i Skagen kan Vendelbo Jamborette nu tilbyde dig T-shirts og meget andet med VJ2015-logo. Klik på knappen herunder, og bliv velklædt på Vendelbo Jamborette 2015! (Psst: Det hemmelige kodeord er - jamborette)

Hvem kommer?

Girlguiding Ulster
DDS Barrit Gruppe
Lady B.P, Leudelange, LUX
  DDS 1. Strib Gruppe
  Saltsjö-Boo Scoutkår, SWE
  DDS Strarup Gruppe
KFUM Øster Højest
DDS Norborgspejder
DDS 1. Ry Gruppe
Valbyparkspejderne 
DDS Knud Søhane
DDS Sæbygaard
Sventorp Gruppe, SWE
Furulund Scoutkår, SWE
KFUM Vrå
DDS Lars Kruse
135ème Unite SGP, BEL
  DDS Normannerne
DDS Ferslev Gruppe
DDS Nature's Finest
DDS Storaa Gruppe
DDS Magleby Spejderne
YMCA Sandsvær, NOR

...med flere