VENDELBO JAMBORETTE 2015

SPØRGSMÅL SVAR
Hvem står bag Vendelbo Jamborette Det gør Vendelbo Division i Det Danske Spejderkorps.


Hvad betyder foreløbig tilmelding Med en foreløbig tilmelding sikrer man sig en plads på jamboretten, som højst kan have 1.200 deltagere. Tilmeldingen er ikke bindende, og man kan ændre antallet af deltagere helt frem til den endelige tilmelding, som bliver til marts.


Hvor stor en del af deltagerbetalingen er pladsleje? Pladslejen er kr. 500 for hele lejren og kr. 300 for "halv lejr".


Hvad er "halv lejr"? "Halv lejr" løber fra tirsdag til lørdag - altså 28. juli til 1. august. "Halv lejr" er tiltænkt de yngste spejdere fra 6 til 10 år. Aktiviteter og program på lejren er tilrettelagt sådan, at der kun er aktiviteter for de ældste spejdere de første dage af lejren.


Hvilke aldersgrupper kan deltage? Alle spejdere fra 6 til 23 år kan deltage i jamboretten. Der er aktiviteter, der er fælles for alle, men også aktiviteter som er specielt beregnet for aldersgrupperne 6-10 år, 10-12 år, 12-17 år og 17-23 år.


Kan man blive hjælper på jamboretten, og hvad koster det?  JA! Alle kan blive hjælpere på lejren - man skal dog godkendes af lejrledelsen, og lejrledelsen skal indhente en "børneattest" hos politiet. Som hjælper skal man betale for forplejningen på lejren. Prisen er kr. 80 pr. døgn - dog max kr. 500 for hele lejren.


Min spejdergruppe deltager ikke, men jeg vil gerne med på lejren sammen med et par andre spejdervenner. Kan vi det? Hvis I kommer fra forskellige spejdergrupper kan i enten deltage som en "klan", eller I kan melde jer som hjælpere på lejren.


Kan vi invitere en udenlandsk venskabsgruppe med? I må meget gerne invitere jeres udenlandske venskabsgruppe med. Vendelbo Jamborette er en international lejr med deltagere fra mange lande.


Kan jeg sende post til en spejder på lejren?

Ja, naturligvis! Brug denne adresse:

<Spejdergruppens navn>
<Spejderens navn>
Vendelbo Jamborette
c/o Vendelbo Division
Elmevej 6, Mosbjerg
9870 Sindal

P.S.: Hvis du sender slik ... er det alle tiders :)Jeg har fødevareallergi. Kan jeg få speciel kost? Ja! Se siden: Specialkost

Allergiker?

VJ2015 T-shirts m.m.

I samarbejde med TIP TOP Erhverv i Skagen kan Vendelbo Jamborette nu tilbyde dig T-shirts og meget andet med VJ2015-logo. Klik på knappen herunder, og bliv velklædt på Vendelbo Jamborette 2015! (Psst: Det hemmelige kodeord er - jamborette)

Hvem kommer?

Girlguiding Ulster
DDS Barrit Gruppe
Lady B.P, Leudelange, LUX
  DDS 1. Strib Gruppe
  Saltsjö-Boo Scoutkår, SWE
  DDS Strarup Gruppe
KFUM Øster Højest
DDS Norborgspejder
DDS 1. Ry Gruppe
Valbyparkspejderne 
DDS Knud Søhane
DDS Sæbygaard
Sventorp Gruppe, SWE
Furulund Scoutkår, SWE
KFUM Vrå
DDS Lars Kruse
135ème Unite SGP, BEL
  DDS Normannerne
DDS Ferslev Gruppe
DDS Nature's Finest
DDS Storaa Gruppe
DDS Magleby Spejderne
YMCA Sandsvær, NOR

...med flere